top of page

Klart du ska ut på havet!

Prova på segling

Delfinen erbjuder medlemmar och icke-medlemmar Prova-På-Segling där målet är att du på ett enkelt sätt kan få prova på att komma ut på havet och segla. Våra instruktörer tar väl hand om er till land och till havs.   

186327202_4051195651635828_3167383330215158013_n.jpeg

Prova att segla med egen instruktör!

Syftet är att kunna erbjuda personer, gamla som unga, att komma ut på havet och prova på seglingens ädla konst och njuta av detta. Du behöver inte binda upp dig till en hel kurs utan kan betala per timme och prova om detta är något för dig.

För bokning och mer information maila till:

seglarskolan@ssdelfinen.se

Uppge: Namn, antal deltagare, önskad dag och tid samt ditt telefonnummer så att vår huvudinstruktör kan komma i kontakt med dig då seglingen är beroende av väder och vind. Vi har räddningsvästar och en del flytvästar för utlåning. Betalning sker på plats med Swish 1233003654.

Pris: 500 kr per båt och timme inkl. instruktör

Max 3 personer/båt + instruktör

Familjen provar på.jpeg

Nyfiken, nybörjare eller hemvändare.

Nyfiken.

Du behöver inte kunna något. Instruktören anpassar seglingen efter dig och vad du vill lära dig. Du bestämmer själv om du vill prova på att styra och segla eller bara njuta ute på havet.

Nybörjare / Vill lära dig mer.

Beroende på ditt sommarschema kan du boka Prova-På-Segling och träna tillsammans med instruktören. Seglingen anpassas till vad du kan och vad du vill lära dig mer av. Det kan vara allt från att segla in – och ut ur hamnen, lägga till, segla med spinnaker, gippa, göra slag, balansen i båten, trim etc.

Hemvändare / Ringrostig.

Många har seglat tidigare och vill ta upp det igen. Då är Prova-På-Segling ett utmärkt sätt att ta upp seglingen igen. Instruktören kommer anpassa seglingen efter dina tidigare erfarenheter och kunskaper.

Quest kanske.JPG
bottom of page