top of page

Boka.

Välkommen till bokning för dig som befinner dig i Vejbystrand och uppskattar segling. Som medlem i SS Delfinen har du fri tillgång (om ingen annan hinner före) till ett antal båtar och vår bastu. Du kan också ställa upp din båt på hamnplan. Vill du boka plats i vår seglingsskola eller få en fantastisk prova-på-att selga upplevelse hittar du det på andra sidor på webbplatsen (kika i menyn).

Image by Wai Siew

01

Boka båt

Som medlem har du fri tillgång till ett antal olika båtar och båttyper. För att boka mejlar du bokabat@ssdelfinen.se. Är du inte medlem kan du hyra båtarna för 300:-/timma. 

02

Boka bastu.

Är du medlem och vill boka vår bastu skickar du en förfrågan till bokabastu@ssdelfinen.se. Pris för 2 timmars bastu: 50:-/person. Det finns en dusch och som mest får 8 personer plats (beroende på storlek). Du betalar med Swish till 1233003654.

Några enkla regler:

Lämna som du vill ha det när du kommer. Med andra ord: ta med dina egna sopor (släng inte i den stora papperskorgen, utan ta med dig det som är ditt tack), diska, sopa och plocka om det behövs.

Vi har tidigare tyvärr haft en hel del spring, besökare som inte gjort rätt för sig, inte städat osv. Men sån är ju inte du. :)

 

När du bokat och betalat får du en kod som är din och gäller för din specifika bokning. Inga personliga koder som gäller längre än bokningen delas ut.

Bastuhink
Uppställning hamnplan.jpeg

03

Boka båtplats.

Vill du ställa upp din båt hos oss på hamnplan? Hör av dig till bokabat@ssdelfinen.se. Pris 600 :- / båt och år.

bottom of page