top of page

Tävlingar.

Varje år arrangerar vi en mängd tävlingar tillsammans med våra medlemmar och andra föreningar i Skåne. Här är alla aktuella tävlingar som vi är med och arrangerar eller som sker nära Vejbystrand.

xp20220702 DSCF0811.jpg

Kommande.

Onsdagar!

SS Delfinen

Vejbystrand

Kölbåtssektionen anordnar onsdagsseglingar under sommaren. Syftet är att åtminstone en vardag i veckan lägga loss och segla tillsammans. Vi seglar en kort bana som bestäms av vind och av oss själva. Antingen seglar man själv i sin båt om man vill det eller så vandrar vi runt som gastar i varandras båtar. Förhoppningsvis lockar vi också med de äldre jolleseglarna och instruktörerna att gasta i kölbåtar. Banorna är korta och varierade. Vi tränar starter för de som vill kappsegla, vi räknar seglade tider och räknar handikapp, Tävlar gör de som vill. 

Aktuell information finns på SS Delfinens Facebook-grupp.

5–6 Augusti 2023

Vejbystrand

Tävla i IniVASSen! Delfinen och kölbåtsektionen tillsammans med Vejbystrands hamnförening anordnar den populära IniVASSen-regattan första helgen i augusti, varje år. 2022 firades 10års-jubileum med fler än 35 båtar startandes. Kappseglingen som har start och mål i Vejbystrand seglas på en bana via Arild, Svanshall och Skälderviken med två kappseglingsklasser och en cruisingklass genomförs. Tävlingen ingår i Skäldervikscupen. Arrangeras av SS Delfinen/VHF. Anmäl dig här >

12 Augusti 2023

Ven

13 Augusti 2023

Ven

26 Augusti 2023

Limhamn

Ven Runt.

 Womens Race, Ven.

Saltholm Runt är en deltävling i Öresund Cup 2023.

https://www.sailarena.com/sv/se/club/mss/saltholm-runt-2023/

9 september 2023

Rönne å

ÄSSS

Skälderviken Cup: avslutande bankappseglingar i utanför Rönne å´s mynning, arrangeras av ÄSSS. Tävlingen ingår i Skäldervikscupen.

KONTAKT

Har du några frågor? Hör av dig!

Tack!

bottom of page